Polský tier VI - 40TB Habicha
i Zdroj: WoT.cz
Článek Polský tier VI - 40TB Habicha

Polský tier VI - 40TB Habicha

ThelvynCZ

ThelvynCZ

2. 7. 2018 09:00
Reklama

Máme zde vlastnosti polského tanku na šestém tieru. Tento stroj se již prohání na supertestu. Pojďme se tedy podívat jak vlastně vypadá.

Polský tier VI - 40TB Habicha
i Zdroj: WoT.cz

Od WG:

Další tank na Supertestu: 40TP Habicha

Tier za tierem, se pohybujeme po polské větvi. Dnes je čas, aby 40TP Habicha – Tier VI střední tank vyrazil na uzavřený test.

40PT Habicha je mobilní střeďák s 90mm dělem, která vyniká díky svému alfa poškození (240 bodů) a slušné rychlosti střelby. Současné parametry však nejsou zdaleka ideální, disperze 0,42 zabraňuje efektivnímu ostřelování a doba míření není rovněž dobrá (2,7 sekundy). Tank je relativně rychlý, může se velice rychle dostat na maximální rychlost 50 km/h a udržet ji díky výkonu motoru k hmotnosti 17,4 hp za tunu.

Pancíř 40TP Habicha neochrání tento tank před nepřátelskou střelbou (myslíme, že se mluví o Tier VI tankům). Můžete si ho vynahradit tím, že použijete depresi děla -8 ° a skryjete svuj papírový tank (a poměrně objemný) trup za zadní svah kopce.

Shrnutí: Je to mobilní střední tank s nadprůměrným alfa poškozením a podprůměrnými vlastnosti míření. Pancíř není zdaleka to nejlepší, takže byste se měli držet nerovného terénu a přizpůsobit tomu svou hru. Jedná se o stav před supertestem. Pokud zkoušky ukážou, že statistiky potřebují vyladit, provedeme úpravy.

Hodně štěstí do dalších bitev!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama