Otázky a odpovědi k verzi 9.20
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Otázky a odpovědi k verzi 9.20

Otázky a odpovědi k verzi 9.20

ThelvynCZ

ThelvynCZ

7. 9. 2017 11:36
Reklama

Okurková sezóna již měla skončit, nicméně se nikde neobjevují žádné zajímavé novinky. Když už nejsou žádní oficiální zajímavosti, zaměstnanci WG alespoň odpovídají na dotazy, které zajímají komunitu.

Testovali jste změny britských vozidel na supertestu, kdy se můžeme těšit na implementování těchto změn na live server? 

I když vám chceme představit počáteční koncepty a dát vám příležitost podělit se o vaše názory, většina změn není dokončena. Když úpravy vyvážení vozidel dorazí na Supertest, jsou obvykle ve velmi rané fázi.

V aktualizaci 9.20 se předpokládalo, že nepůjde provádět climbs/boosts (šplhání na nepřístupná místa) na některých mapách, bohužel ale změny nepomohly. Jaké je vaše oficiální stanovisko? Budete i nadále provádět změny které to zamezí?

Pokud se někde nacházejí zóny, kam by se nemělo dát dostat, a jde to, prosím informujte nás o tom na fóru. My následně věc ověříme a provedeme patřičné kroky nápravy.

Jaká je frekvence velkých bitev ve srovnání s ostatními herními režimy?

Pokud hrajete s tanky na X tieru, máte šanci 10%, že se dostanete do velkých bitev. Šance na standardní bitvu je 60% a šance pro další režimy (útok a střetnutí) je pro každý 15%. Čísla se mohou lišit, pokud je online menší množství hráčů.

Neplánujete navýšit množství munice pro některé tanky, vzhledem k tomu, že do hry přišly velké bitvy?

Momentálně to nevypadá, že by tato změna byla nutná. Nicméně stále sledujeme statistiky a pokud by byla potřeba nějaká změna, budeme uvažovat na řešení problému.

Jsou výzvy a osobní mise dostupné ve velkých bitvách?

Během velkých bitev můžete splnit osobní mise a dosáhnout i různých úspěchů a medailí, nicméně ty jsou upraveny pro režim velkých bitev.

  • Top Gun: Zničte minimálně 8 nepřátelských vozidel v jedné bitvě (standardně 6)
  • Radley-Walters’s Medal: Zničte 10 až 12 nepřátel v jedné bitvě (standardně 8 nebo 9)
  • Pool’s Medal: Zničte 13 až 20 nepřátel v jedné bitvě (standardně 10 až 13)
  • Raseiniai Heroes’ Medal: Zničte minimálně 21 nepřátel v jedné bitvě (standardně 14 nebo 15)

Můžete získat znaky na děle ve velkých bitvách?

Velké bitvy na znaky na děle nemají vliv. Je tam velké potenciální poškození, tím pádem by vše rozhodilo náročnost znaků.

Kdy můžeme očekávat další sezónu hodnocených bitev?

Druhá sezóna Beta Ranked Battles začne ve druhé polovině září a bude trvat tři týdny. Bližší informace se  brzy objeví.

Máte v úmyslu zavést možnost získat dluhopisy za nižší tiery?

Plánujeme zpřístupnit dluhopisy i ostatním tierům. V budoucnu vám dáme možnost vydělat si dluhopisy prostřednictvím široké škály herních aktivit, které nejsou omezeny na určité herní módy nebo omezeny na tiery vozidel. Dluhopisy však zůstanou odměnou za výkon, úsilí a odhodlání hráčů.

Budete přidávat další mapy pro velké bitvy?

Nyní se těšíme na další odezvy od hráčů, připojte se k diskusním fórům a sdílejte své názory. Budeme se rozhodovat o budoucích vylepšeních a doplňcích pro velké bitvy, včetně nových map, na základě zpětné vazby od hráčů.

Bude v budoucnu možnost opět získat Foch 155?

Nehodláme znovu zavést Foch 155 do technologického stromu, takže je spíše nepravděpodobné, že se vrátí. Nicméně všichni fanoušci vozidla, kteří jej měli v garáži před aktualizací 9.20, si ho nechali jako speciální vozidlo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama