Nové otázky a odpovědi z konzolí
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Nové otázky a odpovědi z konzolí

Nové otázky a odpovědi z konzolí

tatka Martin

tatka Martin

4. 5. 2017 12:00
Reklama

Na konzolovém webu World of Tanks byly zveřejněny nové otázky a odpovědi. Na co tvůrci odpovídali tentokrát, se dozvíte níže.

Proč byl Centurion 1 nerfován?

  • Aktualizace do přesnějšího HD modelu nebyla zamýšlena jako zlepšení nebo zhoršení. Centurionova věž se však změnila z 165/112/112 na 152/89/89. Byl sice zeslaben pancíř čela věže, ale část nad dělem je nyní více skloněná. To pomohlo zlepšit odraz při použití 10stupňové deprese kanónu. Nyní je to menší cíl k zasažení a lépe odráží střely. Na počítačích proběhly některé další změny v nejnovější aktualizaci a stále ještě nevíme, jestli tyto změny zapracujeme i do konzolí.

Proč se výsledky hodnocených bitev nezapočítávají do mých statistik? Plánujete zahrnutí výsledků hodnocených bitev do statistik hráče?

  • Hodnocené bitvy se velmi liší od náhodných bitev velikostí a složením týmů. Větší smysl by měla samostatná statistika pro hodnocené bitvy.

Budete někdy v obchodě prodávat náhradní hlasové balíky? Chci Duke Nukem, nebo Bender!

  • O tom jsme nepřemýšleli, ale Duke nebo Bender by být nemohli být kvůli autorským právům. Avšak brzy přidáme národní hlasy posádek včetně ženských posádek.

Je na květen naplánována akce On Track – Na cestě?

  • Na květen není naplánována žádná akce On Track, ale strom USA má slevy jako při této akci.

Plánujete možnost výměny prémiových vozidel.

  • Žádné takové plány v tuto chvíli nemáme.

Jaké je průměrné poškození na bitvu udělné hráči v prémiovém Pz.Kpfw. V / IV od zavedení do hry a za posledních 6 měsíců?

  • 720, respektive 740.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama