Článek Make a Wager

Make a Wager

ThelvynCZ

ThelvynCZ

22. 9. 2022 19:03

Nová maskovací sada z aktualizace 1.18.1

Reklama

Máme pro vás několik fotografií stylingové sady “Make a Wager” přidané v aktualizaci 1.18.1. Styl zpracovaný jako nehistorický prvek exteriéru, oceněný na 1 750 goldů.

  • Může být použit na vozidlech jakékoli národnosti a úrovně.
Make a Wager
i Zdroj: https://thearmoredpatrol.com/2022/09/20/wot-make-a-wager-2d-style/
Make a Wager
i Zdroj: https://thearmoredpatrol.com/2022/09/20/wot-make-a-wager-2d-style/

Celoroční styl určený pro ty, kteří rádi tipují výsledky fotbalových zápasů.

První sportovní sázky se objevily již ve starém Římě a Řecku. Sázely se na zápasy gladiátorů, závody vozů, výsledky olympijských her atd. První sázková kancelář jako profese se však objevila až v 17. století ve Velké Británii a poté se rozšířila do celého světa. Způsob, jakým fungovali, je podobný dnešnímu: Bookmakeři hledali ty, kteří byli ochotni vsadit, pak by vyplatili vítěze a vzali si procento ze sázek za účelem zisku. Různé země mají zákony zakazující nebo omezující sázení po celá staletí a vlády na ně dohlížely.

V polovině 19. století vlády Velké Británie, Francie, Německa a některých amerických států učinily sázení legální. Bookmakeři přestali fungovat pod zemí a sázky lidí byly chráněny zákonem. K obrovskému oživení tohoto odvětví došlo v 90. letech, kdy internet umožnil online sázení. V současné době má online sportovní sázení hodnotu stovek miliard dolarů a tyto sázky uzavírají desítky milionů lidí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama