Další detaily revize lehkých tanků
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Další detaily revize lehkých tanků

Další detaily revize lehkých tanků

ThelvynCZ

ThelvynCZ

5. 4. 2017 12:00
Reklama

Wargaming zveřejnil na svém portálu článek, kde podrobně popisuje veškeré změny v sovětské linii lehkých tanků. Změny v samotné lince jste si mohli najít dříve, ale existuje několik dalších podrobností týkajících se všech linií, které se vztahují k posádkám, zkušenostem, maskování / emblémům.

  • Pokud je tank, putující stromem vzhůru, plně vyzkoumán, výzkum bude zachován.
  • Posádka vyškolená na tank, který se pohybuje stromem, bude přesunuta do kasáren a překvalifikována na 100 % pro nový tier. I když nemáte tank koupený v garáži, tak posádka v kasárnách dostane toto školení.
  • Emblémy a kamufláže budou odstraněny za plnou refundaci v goldech, nebo kreditech, podle toho, jestli se jednalo o permanentní kamufláže či nikoli. Unikátní kamufláže budou odstraněny z tanku a budou moci být použity na jiný tank dle vašeho výběru.
  • Jak již bylo zveřejněno, zkušenosti jsou vázány na tier, nikoli na tank. To znamená, že pokud máte naježděné zkušenosti na AMX 13 90, tak po přesunutí 13 90 na IX tier zkušenosti zůstanou na VIII tieru, a na AMX 13 90 budete mít 0 zkušeností.
Krátké otázky a odpovědi s vývojáři

Proč nebudete dávat zdarma tier IX. lehký tank vlastníkům současné WZ-132?
Protože WZ-132 zůstane na tieru VIII, jelikož je příliš slabá a nemůže být posílená pro tier IX.

Komentář vývojářů: Naše rozhodnutí ponechat 152 mm dělo na T49 je další důkaz toho, že nasloucháme komunitě a snažíme se vyhovět, jak to jen jde.

Pokud hráčské mínění má takový vliv na vývoj hry, můžete mi ukázat, kde jste se komunity hráčů ptali na názor ohledně zkušeností na lehkých tancích VIII a IX tieru?
Pro tento případ nebylo potřeba nějaké zvýšené pozornosti. Žádný dotazník nebyl zapotřebí.

MartinH: V tomto případě se nedivím ani hráčům, ani WG. Hráči by chtěli cokoli bez práce a WG nechce zbytečně dávat cokoli zadara. V době, kdy každý aktivní hráč má v garáži velké množství záloh je nějaké brečení podle mne zbytečné.

Počkejte, kde zde vidíte něco zdarma? Zkušenosti na lehkých tancích VIII tieru byly regulérně nasbírány v souladu s matchmakingem 9-10-11. Proč s příchodem nové aktualizace budou tyto zkušenosti znehodnoceny, jako by byly nasbírány v matchmakingu 8-9-10? Co je důvodem znehodnocení těchto zkušeností?
Zkušenosti byly nasbírány v současné realitě za stávajících pravidel. Realita se změní, takže se tanky taky změní.

To mi nedává smysl, můžete mi to vysvětlit, jako bych byl někdo jiný? Kromě toho, tyto zkušenosti byly nasbírány na tancích, které dle vašich slov jsou příliš slabé pro tier IX bitvy? Lidé hráli tyto neposílené tanky a vy je nyní nazýváte „moochers“ ? (MartinH: V ruštině „volňásek“ a „moocher“ stejný kořen slova – халява a халявщик, v ruštině to dává daleko větší smysl.) Jste si tím teda jistí?
Pokusím se to vysvětlit: Nové lehké tanky na desátém tieru by měly být získány v novém prostředí, kde jsou nový matchmaking a stromy lehkých tanků aktualizované. Zároveň zde lehké tanky již nejsou podpůrné stroje, ale plnohodnotné bojové jednotky.

Vydržte, když Wargaming přišel s pohybem tanků na tierech v minulosti (KV-3, BatChat25t, SPG), tak to pro hráče těchto strojů bylo férové?
Jsme velice vstřícní, tier IX lehký tank zdarma je dle mého názoru hodně pěkný bonus.

Počkejte, takže hráči vlastně nemají klíčový vliv na vývoj hry? Už jste se někdy zeptali hráčů nebo jim dali na výběr, aby sami rozhodli, jestli ten daný krok je spravedlivý nebo ne?
(nikdo neodpověděl)

Zkušenosti na lehkých tancích osmého a devátého tieru, kdybychom odložili všechny hloupé argumenty, jsou motivovány chamtivostí, nic víc. Vůbec se to nevztahuje na herní rovnováhu, kde by vývojáři měli přihlížet na názor hráčů. S tím přímo souvisí, vytlačit z hráčů více peněz. Možná byste měli uznat, že pro vás názor hráčů není zas tak moc důležitý, že?

(Konec diskuze)

MartinH: Pěkný rage QA útok, nicméně v tomto případě stojím za WG. Stejně když koukám na streamery, tak spousta z nich přeskakuje linie, přeskakuje tanky, protože je prostě jezdit nechtějí. Spíš by se mi líbilo, kdyby se část zkušeností na tancích nedala koupit za goldy. Například 30 %.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama