Čtyři "nové" prémiové tanky byly přidány do tech tree
i Zdroj: WoT.cz
Novinka Čtyři "nové" prémiové tanky byly přidány do tech tree

Čtyři "nové" prémiové tanky byly přidány do tech tree

Beroun

Beroun

9. 3. 2017 15:43
Reklama

Dnes ráno byl na EU a NA servery vydán micropatch. Podle informací WG NA (Beroun – samozřejmě se nedá očekávat nic takového od EU sekce), sloužil hlavně k opravě několika chyb v rozhraní. Co je ale zajímavější, též byly přidány 4 prémiové tanky do technologického stromu.

Nyní se z technologického stromu dají přímo za zlaťáky koupit Panther/M10, Steyr Waffenträger, VK 45.03 a taky 112. Hlavní výhodou je, že hráči, kteří vyhrávají zlaťáky v turnajích nebo díky klanovým aktivitám, nyní mohou vlastnit tyto prémiáky aniž by za ně fyzicky zaplatili. (Beroun – Třeba takhle mám Excelsiora, Matildu BP a Škodovku T40, zakoupeny přímo v herním klientovi).

Technologické stromy Německa a Číny s novými prémiáky

Je pravda, že poslední dobou Wargaming přidával prémiové tanky k prodeji pouze přes e-shop. To jim samozřejmě vynášelo větší zisky, protože přes technologický strom ho hráči mohou koupit zadarmo, jak jsem už psal výše. Nyní se však zdá, že tento postup přehodnotili a znovu začínají přidávat prémiové tanky dostupné přímo ve hře za goldy.

Beroun – Já jsem samozřejmě pro aby přidávali tanky dostupné za zlaťáky. Kdo na to má, ať si je pořídí aniž by musel zaplatit. Zajímavé je, že tam vracejí Panther/M10 a 112, dva tanky s omezeným MM které před nějakou dobou ze hry odstranili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama