Článek Aktualizace 1.14: 3D styl „Primipilus“ pro Centurion Action X

Aktualizace 1.14: 3D styl „Primipilus“ pro Centurion Action X

ThelvynCZ

ThelvynCZ

24. 8. 2021 10:20

V další sezóně Battle passu se objeví několik nových 3D maskovacích stylů.

Reklama

Tento styl je považovaný za historický v hodnotě 750 goldů.

Lze ho získat v rámci šesté sezóny Battle Passu.

Cent
i Zdroj: WoT.cz
Cent


Víte, jaké to je v námořnictvu? Řekněme, že jste ve strojovně ve službě a máte za úkol udržovat tlak v kotlích, přičemž se ujistěte, že šipky manometru ukazují správným směrem. A tyhle manometry sledujete, zatímco venku probíhá bitva. Loď se otřásá zásahy nepřátelských granátů, třese se, když pálí vaše vlastní zbraně - ale nic z toho nevidíte, můžete to jen cítit a vědět, že tam venku jsou lidé, kteří dělají svou práci stejně jako vy dole. A pak se všechno uklidní a už neuslyšíte žádnou střelbu, žádné výbuchy. Myslíte si, že je po všem a nakonec jste vyhráli.

Ale pak se pohár stočí po stole, který je z nějakého důvodu nakloněn. A vy ještě nechápete, že zbraně mlčí, protože sklad munice je již zaplaven. Že horní paluba je už pod vodou. Ale ty šípy sleduješ dál, protože jsi nedostal další úkol. A nebudete - komunikace jsou mrtvé, most je dole. Za minutu zhasnou světla, loď se rozbije na polovinu a ledová voda se vrhne do vaší místnosti a vezme vás spolu se všemi vašimi kotli a manometry. A pak přijde zjištění, že loď je dole. A že jsi s tím šel před půl hodinou. Ale nemůžete to nikomu nahlásit. Zpráva o tom přišla s vodou.

Vidíš? A stěžuješ si mi, že je po všem, že jsme tu navždy uvízli s touto poškozenou tratí? Co ty vůbec víš, chlapče? Vezměte páčidlo. Udělejte svou zatracenou práci. Do konce. Dokud nepřijde voda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama