1 rok WoT.cz: Slavte s námi!
i Zdroj: WoT.cz
Novinka 1 rok WoT.cz: Slavte s námi!

1 rok WoT.cz: Slavte s námi!

Excalibur.cz

Excalibur.cz

11. 10. 2015 22:30
Reklama

V těchto dnech je to přesně rok, co jsme pro vás spustili projekt WoT.cz. Abychom jej oslavili jak se patří, přichystali jsme pro vás na říjen několik zajímavostí. Obnovujeme historické bitvy, vyhlásíme Velkou cenu WoT.cz, budou rozhovory s některými redaktory, možná i nějaké streamy. Jako perličku vám ukážeme detailní statistiky toho, kolik lidí na WoT.cz chodí. A nakonec … překvápko.

A na co se tedy můžete během oslav prvního výročí WoT.cz těšit?

Statistiky
Ve statistickém okénku vám řekneme, kolik lidí na WoT.cz za ten rok přišlo (jsou to fakt obrovská čísla). Ukážeme si, kolik z nich si WoT.cz zobrazilo v mobilu a kolik na tabletu, z jakých byli států, krajů a měst (v Čechách i na Slovensku), jaké používají prohlížeče a jaké telefony. Řekneme si také, kolik z nich je mužů a kolik žen, jaké mají zájmy a za jakých webů k nám přicházejí.

Malá ochutnávka – za první rok přišlo na WoT.cz přes 360 000 lidí, přičemž každého, kdo sem přišel třeba tisíckrát, počítáme jen jednou. Prostě 360 000 různých osob alespoň jednou navštívilo WoT.cz. To jsou 3% české populace. Slušné. ?

Velká cena WoT.cz
Formální vyhlášení ještě proběhne, nicméně alespoň telegraficky – půjde o jednu velkou jednorázovou akci, při které budete muset hrát s jistým typem tanků a pokud se vám bude dařit, bude jeden z vás, ten nejlepší z nejlepších, mít možnost získat kupu odměn. Mimojiné pozvání na večeři s carrambou v Praze. ?

Historické bitvy
Je to už několik let, co carramba organizoval historické bitvy. Hrála se Bitva u Prochorovky, Bitva o Berlín, Stalingrad, Bitva v Ardenách, hypotetický souboj československých tanků s německými v roce 1938 a řada dalších slavných střetnutí. Protože WG stále nebyl schopen historické bitvy znovu spustit, zahrajeme si několik z nich znovu. A když to vyjde, na státní svátek 28. října budeme opět bránit československé hranice proti Wehrmachtu.

A nakonec jedna novinka na WoT.cz, kterou vám ještě neprozradíme. Ale máte se na co těšit ?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama